Skip to main content
Uncategorized

Transfernieuws

By 23 juni 2020december 14th, 2021No Comments

Hallo, mijn naam is Ingmar Wesseling en ik ben begin juni bij Casix gestart als consultant (en als presales/accountmanager/relatieverbeteraar/koffiedrinker in het algemeen).

Nadat ik de afgelopen 15 jaar als consultant heb gewerkt in de Projectmanagement- en tijdregistratie sector (waaronder ook menig corporatie) heeft Eco mij benaderd of ik interesse had in een overstap naar Casix. Zijn verhaal over het product en de strategie waren voor mij genoeg reden om deze stap te zetten.

De komende tijd zal ik mij met name focussen op het leggen van contacten met bestaande klanten, het binnenhalen van nieuwe klanten en daarna ook het draaien van implementaties van Casix.

Voor mij is klanttevredenheid een van de belangrijkste elementen in mijn werk. Wanneer ik aan het einde van een dag blije gezichten zie dan kan ik met een tevreden gevoel weer richting huis.

Uiteindelijk is ons succes afhankelijk van de kwaliteit van de relaties met onze klanten. Mochten jullie mij binnenkort eens tegenkomen in een Teams-meeting, aan de telefoon of misschien zelfs daadwerkelijk ergens op locatie…schroom niet en knoop een praatje aan…!