Skip to main content
Uncategorized

Van Balie naar Klik: Demo woning opname op afstand

Op 2 juni a.s. geven wij een inkijk in hoe woningcorporaties “op afstand” kunnen blijven functioneren tijdens de webinar: Van Balie naar Klik. Hersense keek samen met ons alvast vooruit naar het programma. 

Casix brengt de nieuwe generatie mobiele oplossingen en portalen voor de woningcorporatie van nu. Casix gebruikt de corporatieprocessen en behoeftes van corporaties als vertrekpunt en vertaalt deze eisen en wensen in business logica en gebruiksvriendelijke oplossingen.

In deze tijd zijn online werken en werken op afstand de norm geworden. Ook woningcorporaties ondervinden dagelijks hinder van de crisis in het verhuurmutatie- en reparatieproces. Er is daarom steeds meer behoefte aan contact op afstand met huurders.

Casix biedt corporaties de helpende hand met de ‘Woningopname op afstand’ module. Met deze module kunnen de Vooropname, Eindopname en Sleuteluitgifte samen met de huurder volledig online gedaan worden. Casix zorgt door middel van videobellen voor persoonlijk contact met de huurder en stelt de huurder in staat foto’s te maken. Het opnamerapport wordt door de mutatieopzichter afgerond en kan door de huurder digitaal op afstand ondertekend worden. Deze module is voor zowel klanten als niet klanten gratis beschikbaar tijdens de crisis.

Tijdens de demo zal de functionaliteit van de ‘Woningopname op afstand’ module gepresenteerd worden en zal worden uitgelegd hoe deze zowel nu als in de toekomst erg waardevol voor woningcorporaties kan zijn.

Meer weten of inschrijven: https://hersense.nl/klantgerichtecorporatie/2020/04/28/casix/