Skip to main content

Zorgeloze procesdigitalisering voor woningcorporaties en aannemers

In onze visie maakt informatietechnologie integraal onderdeel uit van de bedrijfsvoering van zowel woningcorporaties als aannemers: zonder IT geen Business, zonder Business geen IT. Dit doen we met een team van business engineers en consultants.

Fundamenteel beter werken

Elkaar beter begrijpen leidt tot een betere samenwerking, waarin initiatieven ter verbetering van de bedrijfsprocessen ook vanuit IT komen. Dat vinden wij belangrijker dan de traditionele klant/leveranciersverhouding.

Visie

Corporatieprocessen als uitgangspunt

Wij zijn generalisten met innovatie in onze genen. U kunt van ons verwachten dat wij een volwaardige gesprekspartner zijn. Door onze jarenlange ervaring in de corporatiesector zijn we in staat om de vertaalslag te maken van corporatieprocessen naar slimme techniek. Onze aanpak is lean en gericht op wendbaarheid van de organisatie. Wij leveren in kleine iteratieve stappen direct zichtbare resultaten. Wij vermijden dat projecten leiden tot ellenlange trajecten met een hoog IT-abstractieniveau. In deze aanpak staat het bereiken van het beste resultaat voorop.

Cloud computing

Woningcorporaties liggen vandaag de dag onder een vergrootglas. Om zich positief te onderscheiden willen corporaties wendbaar zijn en snel in kunnen spelen op ontwikkelingen en trends. Slimme IT-systemen spelen hierbij een cruciale rol met als doelstelling een optimale klantbeleving en de realisatie van structurele kostenverlagingen. Dat is alleen mogelijk met hoogwaardige technologie. Woningcorporaties dienen zich daarbij niet druk te hoeven maken over lijnverbindingen, storage, back-up of processorcapaciteit. Wij maken het beheer van informatietechnologie zo simpel als water uit de kraan. Hierdoor kunnen corporaties de regie nemen en zich concentreren op hun kerntaken.
Het Casix-platform draait in de cloud en is ISAE-3402 type II gecertificeerd.

Mobile First Strategie

Het is meer en meer gebruikelijk dat klanten elektronisch zaken doen via smartphone of tablet en zich daarbij niet houden aan standaard werktijden. Door de technische mogelijkheden worden huurders hierin steeds kritischer en vinden het vanzelfsprekend dat alle bedrijfsprocessen zich geautomatiseerd laten aanspreken. Om een rimpelloze klantbeleving te realiseren is een efficiënte en geautomatiseerde communicatie met ketenpartners essentieel.

Wij faciliteren dat via portalen, apps en geautomatiseerde gegevensuitwisseling. Medewerkers werken niet meer op een vaste werkplek en gebruiken vaak hun eigen apparaten om toegang te krijgen tot hun IT-systemen. Hierbij vindt de één het prettiger om op kantoor met een desktop te werken, terwijl de ander liever thuis of onderweg werkt met laptop, tablet of smartphone. Alle Casix toepassingen zijn daarom device-onafhankelijk en 24/7 beschikbaar.

717000

Woningen aangesloten

Met trots kunnen wij zeggen dat er al meer dan 500.000 woningen aangesloten zijn op Casix. Benieuwd wat Casix voor uw organisatie kan betekenen? Vraag de gratis demo aan.

Contact

Wilt u kennismaken of heeft u vragen over Casix? Wij staan voor u klaar.

Casix

Tel: +31 88 0 111 222
E-mail: info@casix.nl