Skip to main content
Uncategorized

Gratis Casix module voor opzichters en verhuurmakelaars tijdens corona crisis

Casix gratis module voor opzichters en verhuurmakelaars

In deze tijd, waarin we vooral op afstand van elkaar leven, willen wij als Casix graag partners blijven ondersteunen. Wij weten dat het lastig is voor opzichters en verhuurmakelaars om operationeel dezelfde werkzaamheden te blijven uitvoeren. Vandaar dat we een initiatief uitgewerkt hebben waarin vooropnames op afstand afgehandeld kunnen worden door opzichters en verhuurmakelaars.

Waarom een vooropname op afstand?

Een vooropname is een belangrijke stap in het mutatieproces. Wij zien het op afstand mogelijk maken van deze werkzaamheden, juist nu, als een belangrijke innovatie. Dit met als doel om:

  1. Medewerkers niet op locatie te laten werken i.v.m. besmettingsgevaar.
  2. Het verhuurmutatieproces geen oponthoud te laten oplopen.
  3. Piekdrukte na de coronacrisis te voorkomen.

Samen komen we de crisis door

We bieden deze oplossing gratis aan. Dit omdat wij samen in deze crisis staan en gezamenlijk de moeilijke momenten moeten overwinnen.

Hoe werkt het?

In de volgende vijf stappen leggen we uit wat de rol van de opzichter en huurder in dit proces is.

  1. Planning

Geplande opnames staan op de tablet of worden gepland via de Opnamedesk.

  1. Uitnodiging

De huurder wordt uitgenodigd voor een afspraak. Vanuit de Woningopname app wordt een mail met een link gestuurd naar de vertrekkende bewoner.

  1. Afspraak

Op de overeengekomen datum en tijd belt de opzichter de huurder. De opzichter opent de opname app, de huurder opent de webapp. De opzichter kan de link naar de webapp gemakkelijk nogmaals versturen via WhatsApp of SMS mocht dat nodig zijn. 

  1. Inspectie

De huurder kan één of meer foto’s maken per ruimte en hoeft alleen de instructies van de opzichter te volgen. De opzichter zal de huurder tijdens het proces begeleiden.

  1. Inzicht

De opzichter kan in real-time de foto’s zien die de huurder toevoegt en bijsturen waar nodig. Ook kan deze extra bevindingen toevoegen. Na afloop krijgt de huurder direct een opnamerapport met daarin de gemaakte afspraken compleet met de foto’s die hij zelf gemaakt heeft.

Interesse?

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen zich hier melden via het inschrijfformulier. Met alle geïnteresseerden zal zo spoedig mogelijk contact opgenomen worden om de implementatie te starten.