Skip to main content
Nieuws

Een smaakvolle Gin-Tonic voor de corporatiesector!

By 8 oktober 2020december 14th, 2021No Comments

Gin en tonic. Lekker van zichzelf, maar samen nog veel lekkerder!

Geavanceerde software-oplossingen die bijdragen aan de realisatie van de ambities van een corporatie en die ook deskundig en soepel worden geïmplementeerd. Niet alleen oog voor de applicatie, maar juist ook voor de vernieuwing van het proces, mens en organisatie.

Wie wil dat nou niet? Casix en SmartR kiezen voor een samenwerking om dit te realiseren in de vastgoedsector.

De kracht van Casix is dé geavanceerde software en apps voor onderhoud van vastgoed. Een product dat continu ontwikkelt, verbetert en aanpast aan veranderende behoeften. Casix wil enerzijds haar producten blijvend vernieuwen en anderzijds haar klanten blijvend faciliteren met deze innovatieve software. Door deze aanpak heeft Casix heeft inmiddels een toonaangevende positie in de vastgoedsector verworven.

SmartR is in haar kracht als zij de corporatie en/of aannemer mag adviseren en ondersteunen bij vernieuwingen of optimalisaties. De aanpak van SmartR is er één van analyse en aanpakken, waarbij adoptie hoog in het vaandel staat. De integratie met andere processen en systemen én de adoptie in de organisatie lopen hier gelijk in op. Een alom geprezen aanpak bij woningcorporaties en aannemers.