Skip to main content
Uncategorized

Digitale handtekening met ValidSign

Enkele weken terug lanceerden wij de vooropname op afstand voor opzichters en verhuurmakelaars. Vanwege het succes en de visie om de volledige woning opname op afstand uit te kunnen voeren voegen we daar op verzoek van corporaties nieuwe modules aan toe.

Na het kunnen uitvoeren van voor en eindopnames, het kunnen uitvoeren van sleuteluitgiftes en videobellen hebben we recent een nieuwe integratie die digitaal ondertekenen op afstand mogelijk maakt.

Hoe werkt het?

We hebben een integratie met ValidSign gerealiseerd, waarbij vanuit het verhuurdersportaal ondertekensessies gestart en beheerd kunnen worden. We maken het hiermee mogelijk dat belangrijke documenten, waaronder huurcontracten, op afstand ondertekend kunnen worden.

De uitnodigingen voor de ondertekensessies versturen we via e-mail. Meertaligheid wordt hierbij ondersteund. Tijdens een ondertekensessie wordt o.a. rekening gehouden met rechtsgeldigheid, encryptie en traceerbaarheid.

Interesse?

Deze functionaliteit is beschikbaar voor zowel klanten als niet klanten van Casix. Ga naar https://casix.nl/woningopname-op-afstand/ en geef je interesse aan of neem contact op met uw accountmanager.