Skip to main content
Uncategorized

CorporatiePlein 2020

Donderdag 24 september staat Casix op het (virtuele) CorporatiePlein 2020. Voor het eerst in de geschiedenis vindt deze beurs plaats als hybride evenement: zowel online als offline. Online, via een virtuele beursomgeving en offline, op beperkte schaal in Houten. Ondanks de coronacrisis, maakt CorporatiePlein deze dag voor woningcorporaties mogelijk.

Wat kun je van ons verwachten?
Remco van Niekerk, Partner bij Casix, zegt hierover: “Bezoekers van CorporatiePlein kunnen bij ons terecht met alle vragen over het operationeel blijven tijdens en na de crisis, en hoe Casix hen daarbij kan helpen. Zo hebben we een tijdje geleden de Woningopname op afstand module gelanceerd, waarmee opzichters samen met de huurder een woning volledig op afstand door kunnen lopen.”

Live demo
Tijdens deze dag zal Casix tijdens kennissessies vertellen over de ‘Woningopname op afstand’ en wordt een live demo gegeven. Daarbij wordt ook gepresenteerd hoe digitaal ondertekenen mogelijk wordt gemaakt met behulp van ValidSign.

Hans D’Hollosy over de ‘Woningopname op afstand’ module:

“Een snel veranderende samenleving vraagt om software die snel mee kan bewegen. Door ValidSign te integreren in de Casix functionaliteit op afstand, kunnen woningcorporaties hun werk op veilige manier blijven uitvoeren.“

Interesse?
Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over onze deelname aan de beurs lees je hier.

Bron: CorporatieMedia