Skip to main content
Uncategorized

Casix Event op 9 oktober: Kunstmatige intelligentie in vastgoed

Save the date! Op 9 oktober 2019 organiseert Casix een event dat volledig in het teken zal staan van kunstmatige intelligentie in vastgoed. Ben je benieuwd wat kunstmatige intelligentie is en wat het betekent voor vastgoedbeheer? Dan helpt dit event je om je op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen.

Tijdens het event worden verschillende onderdelen behandeld. Onderhoudsprogramma Casix zal als voorbeeld dienen van hoe er slim gebruik gemaakt kan worden van kunstmatige intelligentie, zodat er data-gedreven beslissingen genomen kunnen worden. Dit draagt bij aan het optimaliseren van processen en verbetering van de kwaliteit van dienstverlening.

Technologie is een belangrijke aanjager van innovaties, dit weten startups als geen ander. Zij lossen specifieke problemen op en kunnen met nieuwe technologieën grote veranderingen teweeg brengen. Laat je daarom inspireren door innovatieve startups in het domein van kunstmatige intelligentie en vastgoed, zoals 20face en Datacadabra.

Werp een blik op de toekomst onder leiding van Prof. dr. Paul Havinga, professor aan de Universiteit Twente en Science Director – TNO ICT. Hij zal de luisteraars meenemen in de toekomst van kunstmatige intelligentie in vastgoed. Ontdek wat dit kan betekenen voor het vastgoedmanagement en het oplossen van belangrijke vraagstukken. De technologie kan bijvoorbeeld helpen om bewoners beter te begrijpen en daarmee vele voordelen opleveren.

Benieuwd naar al deze ontwikkelingen? Kom op 9 oktober 2019 naar het Casix Event in Apeldoorn. Het ochtendprogramma is exclusief voor de gebruikers van Casix en zal in het teken staan van de toekomstige ontwikkelingen binnen Casix. Voor het inspirerende middagprogramma zijn alle geïnteresseerden welkom.

Benieuwd naar de toekomst van kunstmatige intelligentie in vastgoed? Voor meer event info casix.nl/event. Direct aanmelden kan hier.